Allereerst stel ik mezelf graag even voor: mijn naam is Kenji Deroo, een 20-jarige student Media & Entertainment Business. Sinds mijn 15e ben ik gepassioneerd door de grafische wereld. Hoewel mijn eerdere studentenjobs me op verschillende paden brachten, heeft mijn hart altijd bij creatieve content gelegen. Daarom heb ik recent besloten de stap te zetten naar een carrière als Student zelfstandig Content Creator.

Als jonge ondernemer wil ik graag samenwerken met gedreven partners zoals uzelf. Wellicht kan ik uw evenementen ondersteunen in het versterken van uw merkidentiteit en online aanwezigheid.

ik BIED JULLIE:
- Fotografie: Perfect voor uw productpresentatie of om sfeerbeelden van uw zaak vast te leggen.
- Videoproducties: Van bedrijfsvideo's tot promotiefilms.
- Reclamecreatie: Creatieve campagnes die de juiste snaar raken bij uw doelgroep.
- Social Media Beheer: Uw online aanwezigheid optimaal benutten en uw publiek boeien.
- drukwerk: alles voor offline drukwerk: banners, brochures, kaartjes, folders,…
Wat houdt 'student-zelfstandige' precies in?
Als student-zelfstandige combineer ik het beste van beide werelden: de frisse blik en leergierigheid van een student, gecombineerd met de professionaliteit en gedrevenheid van een ondernemer. Dit unieke statuut stelt mij in staat om kwalitatieve diensten te bieden tegen een gunstig tarief.

Mocht u specifieke wensen hebben of gewoon willen brainstormen over potentiële projecten, dan hoor ik graag van u. Ik ben ervan overtuigd dat we samen iets moois kunnen realiseren dat zowel uw als mijn passie voor kwaliteit weerspiegelt.

Alvast bedankt voor uw tijd en overweging. Ik hoop spoedig van u te horen.

Back to Top